Шестият елемент отваря Европейска служба, ние говорим с неговите новия директор продажби

Шестият елемент материали технология е Chengzhou, Китай основава компания, която разработва и произвежда Графенът и Графенът оксид материали. Компанията наскоро откри офис продажби в Европа и назначени Бернхард Münzing като директор продажби.

Бернхард е вид достатъчно, за да участват в интервю с графен-инфо. Бернхард е индустриален инженер с акцент върху химия, който е заемал различни позиции в продажби, управление на материали, маркетинг и бизнес развитие в големи, както и средни по големина химически компании.

Q: разбираме, че шестият елемент (T6E) в момента произвежда Графенът люспи и Графенът оксид, в 100 тона/година завод в Chengzhou. Така ли е? Може ли да ни кажете нещо по отношение на текущите производствени съоръжения?

Имаме текущо производство, включително пилотни уреди от 110 т / Графенът оксид съответно 55 t / a графен в завода Гуанджоу. Растението е състоянието на техниката и силно автоматизирани.

Q: Какви материали да T6E оферти? Какви са целевите приложения?

Шестият елемент (Гуанджоу) материали технология предлага различни степени на Графенът оксид, включително водна основа окачване, както и различни степени на графена, специално предназначени за различни приложения. Също така Графенът суспензии са достъпни. В момента ние се фокусираме върху покрития, полимери (пластмаси, композитни материали, влакна), гумени и батерии.

Q: има ли някакви търговски производители/mateirals, които използват вашите Графенът добавки, които можете да споделите с нас?

Ние доставяме промишлени количества покритие, композитен и влакна компании

Q: T6E е също така работи върху втория си завод, и този един ще има капацитет или 250 t / отивам или 125 т / на графен люспи. Всички актуализации за този нов завод?

Ние в момента инсталирате втора производствена линия, която ще донесе нашия общ капацитет до 250 t / Графенът оксид съответно 125 т / на графена. Линията е само за да дойде поток.

Q: T6E цели предимно се доставчик на материали и не Графенът прилагане разработчик. Повечето анализатори смятат, че пазарът на графен материали ще остават малки през следващите години. Какво е на T6E поглед върху това? Е жизнеспособен бизнес, просто за да предоставя материали?

Технологията на материалите шестият елемент (Гуанджоу) разработва приложения за графенови предлага тази поверителна ноу-хау на клиентите при неоповестяването споразумения. Клиентите ще накрая купуват нашите Графенът материали и използват в своите продукти. Ние сме убедени, че това ще даде тласък на пазара Графенът по-бързо, тъй като много клиенти могат да участват. В специални случаи имаме развитие договори с избраните клиенти.

Q: през декември 2015 г. T6E стартира нов графен-цинкови противокорозионни грунд. Е този грунд сега наличен търговски? Ще T6E продължи да развива такива материали, или ще остане фокусът на основни Графенът материално снабдяване?

Технологията е разработена и патентована от шестия елемент (Гуанджоу) материали технология. В момента има един лицензополучател, който се използва тази технология и предлага грунд на пазара. Както вече бе посочено, ние ще продължи да развива приложения и предлага ноу-хау, заедно с подходящи Графенът тип на клиентите.

Q: T6E помага на предприятията да разработват графен-засилено батерии. Актуализации на такива продукти? Кога да очакваме да видим тези батерии на пазара? Какви са вашите виждания за последните графен-батерия съобщения от Китай?

Шестият елемент (Гуанджоу) материали технологията има прототипи на графен материал за батерии, в момента се тества от различни клиенти. Ние очакваме, че тези клиенти ще започне продуктите си през 2017. Като в Китай-големите батерията промишленост по света със силна R & D дейности тези съобщения не са изненада за нас. Те са сериозни.

Q: T6E наскоро стартира Европейска служба. Какво може да ни кажете на тази дейност? Какви са плановете на T6E да достигне глобални Графенът клиенти?

Химическата промишленост в региона ЕМЕА е в челните редици на нови разработки в материали и науките за живота с много скрити световни шампиони. Задачата на Европейската служба на шестия елемент е да настроите бизнес отношение и продажби с тези шампиони. Европейският офис е първата стъпка да се създаде световен продажби и дистрибуторска мрежа в рамките на следващите години.

Благодаря ви Бернхард, добър късмет на вас и шестият елемент!