Шестият елемент планове финансиране 1 милиарда юана да изгради Графенът система

Шестата елемент материали технологии Ко ООД, основана през 2011 г., е високотехнологична предприятие, което е специализирана в R & D производството и продажбите на графен прах и в техническото развитие на графен приложения. През октомври 2014 г. корпорацията е одобрен в националните МСП дял прехвърляне система Ко, ООД

Шестият елемент е първата публична компания, чиято основна дейност е графен в Китай, а също и единствената компания с производствен капацитет от графен прах и ССЗ Графенът филм. Сега тя е изцяло притежавано subcompany Wuxi Графенът филм технологии Ко Лимитед, която се фокусира върху производството на ССЗ Графенът филм. Шестият елемент и Графенът технологии имат повече от 50 R & D хора и повече от 100 Графенът свързани с патенти, включително 34 патенти се издават. В същото време ние наети експерт международно признати Графенът Родни S. Ruoff като главен експерт съветник.

През 2015 г. приходите от продажби на шестия елемент е 23 милиона юана, увеличаване на 637 % от миналата година, се очаква да постигне повече от 300 % ръст през 2016 г. на тази основа. Шестият елемент е разработила цинк-алил тежки противокорозионни покрития с Dow Chemical и сол спрей време на противокорозионни покрития може да достигне повече от 3000 h, далеч отвъд традиционните противокорозионни покрития (национален стандарт сол спрей време е 600 h). В момента тежки противокорозионни покрития са били широко използвани в офшорна вятърна енергия и oceaneering. В същото време Графенът продуктите на компанията са били също приложени към ОД6, PET, каучук, EPS и други високо полимер полета.

Компанията ще предприеме шестият елемент като платформа за изграждане на верига за индустрия Графенът: изберете господстващо предприятия в различни области, си сътрудничат заедно, за да създадете Графенът екосистема. Освен Wuxi Графенът филм технологии Ко, ООД компанията също така инвестира пет дружества, които големите в Графенът каучук, термично проводими Графенът филм, Графенът антикорозионно покритие и т. н. През 2020 г. обемът на продажбите се очаква да надхвърли 1 милиарда юана. За да си сътрудничат с дружеството за създаване на стратегически план за развитие на графен екосистема, компанията планира да финансите 50 милиона -1 милиарда юана наскоро за разработването на нови продукти и насърчаване на прилагането на графен продукти.