Шандонг Хенгю Грифен Гури

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Шестият елемент наскоро представи своята гума "Хоризонт HD" на обществеността на събитието GraphChina 2016 в Народна република

Графен каза, че намалява износването с 25%

Технологията Shangdong Hengyu се превърна в най-новия производител на гуми, който обяви, че прави гуми, базирани на графена, спечелен с Нобелова награда. Други фирми, използващи графени в гумите, включват велосипедния вибратор Vitorria и бързоразвиващият се китайски производител Sentury Tyre .

Според компанията, доставяща Hengyu с Graphene (Шестата технология за материали), Shangdong Hengyu разработи "формула за гуми", която според компаниите демонстрира положителното въздействие на графена върху производителността на гумите.

Hengyu и Sixth Element съобщават, че добавят "много малко количество" от графин на SE2430 на Sixth Elements, за да образуват съставки на съединенията на протектора. В резултат на това процентът на износване е бил намален с "над 25%". В същото време се твърди, че силата на разкъсване е "повече от два пъти".

Шестият елемент наскоро представи публично произведената гума "Хоризонт HD" на обществеността по време на събитието GraphChina 2016 в Народна република.

Колко близо е този продукт до серийно производство? Според онлайн източници, тестването на пътя е близо до завършването и маркетингът на засиленото с графен е предвидено да започне тази страна на Коледа 2016.

Шестият елемент създава европейски офис

Шестата технология за материали, която се намира в Чанжу, Китай, е производител на графенни люспи, графен оксид и подобни материали. Те се използват в редица приложения, включващи: грундове и антикорозионни покрития, синтетични филми и батерии. Понастоящем фокусът е върху "покрития, полимери (пластмаси, композитни материали, влакна), каучук и батерии" и когато кажете, че гумата това - разбира се - включва гуми.

Компанията наскоро откри офис за продажби в Европа и назначи Bernhard Münzing за бивш изпълнителен директор на BASF и Gelita за директор продажби. Целта на новия европейски офис на Шестият елемент е да развива бизнес отношения и, разбира се, да продава с ключови новатори в района на Европа за Близкия Великден и Африка. Всъщност европейският офис се разглежда като първата стъпка в създаването на световна мрежа за продажби и дистрибуция - нещо, което компанията цели да постигне през следващите няколко години.

Според Grafhene-Info.com Шестият елемент (T6E) в момента произвежда 100 тона годишно графенни люспи и оксид в завода си в Ченгжу, Китай. Това е продължение на новото пилотно оборудване с добавяне на 110 т / год. На графен оксид и 55 тона годишно на графен в завода на фирмата в Чанжу. Това растение е описано като "състояние на техниката и силно автоматизирано".

Освен това шестият елемент съобщава, че работи върху второ производствено предприятие, което ще има 250 тона графитен оксид и 125 тона на година графенни люспи. Изграждането на този обект вече е в ход, с втора производствена линия, която донася общ капацитет до 250 тона годишно графен оксид 125 тона годишно на графен, идващ онлайн през август 2016 г.