Графен наброява хиляди домашни любимци в едно

За нови енергийни превозни средства, батерията "заредете бавно, бягайте далеч" критика, не е в състояние да отвори сърцата на потребителите заплетена игото. Понастоящем новата индустрия за производство на акумулатори на батерии е в оловно-киселинните батерии и в сферата на традиционните литиеви батерии. На 8 юли нашата компания проведе нов продукт на конферентна литиево-йонна батерия с графен, показващ първите в света литиево-йонни батерийни продукти - "King", се очаква да постигне първия пробив в новата технология за батерии.

Графен постави хиляди домашни любимци в ангажимент за най-добър проводящ материал

Графенът е планарен двуизмерен материал от шестоъгълна решетка от пчелна пита, съставена от еднослойни въглеродни атоми. Има отлична топлопроводимост, механични свойства, висока мобилност на електроните, висока специфична повърхност и ефект на квантовата зала. Това е най-добрият токов проводящ материал. Графен литиево-йонната батерия, използването на литиеви йони в повърхността на графена и електрода между бързата маса на характеристиките на движението на совалката разработиха нова енергийна батерия. И "Кинг" е използването на тези функции, за да отговарят на условията при 5 ℃, 15 минути, за да се постигне бързо зареждане и освобождаване от отговорност, и може да работи в -30 ~ 80 ℃ околната среда, цикъл живот до около 3500 пъти. В полето тест "крал Кинг" зареждане с 15 минути, е обикновените продукти за таксуване 1/24.

Графен Тъй като правителството енергично разработва петролен литиево-йонна батерия, имаме уникални вродени условия. Графит като суровини за производство на графит, богати на енергия в нашата страна, ниски цени. Графен Въпреки, че ние и останалият свят сме в областта на стартовата линия, благодарение на предимствата на първия етаж на водата, както и непрекъснатото задълбочаване на бъдещите изследвания, вярваме, че графенът за бързо зареждане е недалеч, а сега можете да очаквате с нетърпение този "Материал" ще донесе каква изненада.