Графен дойде на ваша страна

Графен като крал на нови материали, освежаващи човешкото разбиране за материалния свят, всяко нанасяне на продукти е свързано с нашия бъдещ живот. "Това е директорът на китайската асоциация на графенската индустрия, китайската академия на науките, Института по химикали на въглищата в Шанси, заместник-изследователката на д-р Чен Ченгменг за оценка на графен.

Как графенът ще засегне нашия живот? Нека да погледнем.

Бързо натрупване на съкровище

Качествено спортно оборудване

Леко фотография

Тъй като съхранението на енергия е основното приложение на графена, използването на графена батерия не се ограничава само до електрическите превозни средства и ние сме запознати със съкровището на зареждането. Има 15 минути бързо зареждане на "King King" заряд Po, зареждаща скорост е 20 пъти по-обикновеното зареждане на съкровището. Много хора в индустрията смятат, че батерията с графени в индустрията за мобилни телефони ще играе важна роля в бъдеще, се очаква да се превърне в основен източник на батерии за мобилни телефони и наистина да създаде бързо бързо епоха.

С помощта на светлината и силните си характеристики, графенът се използва и за създаване на висококачествено спортно оборудване като дръжки за тенис ракета и баймонтони за ракетни периферни материали, голф клубове, каски, шейни и др., Не само за подобряване на издръжливостта на спортното оборудване. силата на продукта също така може значително да намали теглото си, което прави спортното оборудване по-леко и по-мощно и подобрява комфорта на спортиста.

Освен това, графенът може да осигури добър основен материал за фотографско оборудване. От самия фотоапарат по отношение на структурата, използването на модифицирана пластмаса от графен като суровина, корпуса на камерата, черупката на обектива за ефективна лека конструкция. Графенният материал не само има отлична здравина, но и има висока проводимост, така че формоването на корпуса на камерата или обвивката на лещата може да има и електромагнитни екраниращи свойства. От подпомагащите съоръжения модифициран с графен полимерен материал, направен от три крака, в сравнение с текущо широко използвания статив от въглеродни влакна, но и 20% загуба на тегло, което кара хората да излизат по-удобно.