GF1 - нов интелигентен здравен часовник с сензорен екран с диагностичен графичен интерфейс

Wuxi Graphene Film , изцяло притежавано дъщерно дружество на The Sixth Elements Materials , пусна нов продукт с подобрен графин на китайския пазар: GF1 Graphene Watch. Той е часовник за интелигентно здраве, като CVD графенният филм действа като проводим елемент за сензорния екран (като заместител на обикновено използвания ITO).


Компанията любезно ни изпрати един от тези нови часовници, за да изпробваме. Така че благодаря! и тук са нашите впечатления: На първо място, това е атрактивен часовник, с футуристичен дизайн и качество, усещане за него. Дисплеят е 1.3 "монохромен бял OLED с резолюция 128х64. Часовникът идва с придружаващо приложение и включва функции като наблюдение на пулса и сърдечната честота, стъпков метър, проследяване на качеството на съня и др.

Графиновият часовник вече се предлага в Китай чрез JD и се продава за ¥ 489, което е около $ 75 USD.

Като цяло почувствахме, че часовникът работи добре, реагира бързо и е приятно да се използва. Чудесно е да се види един от първите търговски приложения за CVD графен! Очакваме да видим повече от тях.


Ако някой се интересува от закупуването на този часовник и тестването на екрана за докосване на графена, моля, свържете се с нас .


1.jpg