Капацитивен сензорен панел, можете да изберете точно?

Сега бързото развитие на интернет, технология, разработена по и touch екрана също следват тенденцията на времето се качват в чест на трона. Сега ние живеем в редица големи и малки екрана, мобилен телефон екран, молове в навигационната система, банката за дейността на екрана, както и експлоатацията на завода екран и молове в големи и малки мобилни забавления Услуги и така нататък, да говорим за живот, ние срещат екрана тази година, аз се страхувам, че не може да завърши и докосване на екрана като общо цар на екрана, разнообразие на електронно оборудване трудно, как да изберем?

Предимства на капацитивен сензорен панел:

(1) капацитивен сензорен панел трябва само да се докоснат, без да е необходимо да се генерира налягане на сигнала.

(2) капацитивен сензорен панел в производството само веднъж или няма нужда да се коригира и резистивни тип изисква редовна корекция.

(3) капацитивен сензорен панел живот ще бъде по-дълго, защото компонентите на капацитивен сензорен панел без всяко движение. В резистивен сензорен екран горната ито Филмът трябва да бъде достатъчно тънък, за да бъде еластична да се навежда към основните ито филм.

(4) капацитет технология е да се чувствате съпротива технология в светлина загуба и система за консумация на енергия.

(5) капацитивен технологии носят устойчивост, дълъг живот, на потребителя използването на нисък поддръжка разходи, така че общите оперативни разходи на производителя може да бъде допълнително намалено

Капацитивен сензорен панел е приложена към най-различни устройства, позициониране една единствена точка песен / аналогов мишка двоен щракване е неговата основна функция и мулти-пръст жест операция признаване и прилагането на текущия пазар горещи точки. В преносими приложения потребителят може да само да използвате устройството в едната ръка и използвайте само друга, така че е особено важно да се идентифицират жестове като захващане, превеждане, стречинг, компресиране, въртящи се и преобръщането множество пръсти