Принципът на загряване с графен

Графиновият прах е равномерно диспергиран в органичен разтворител чрез ултразвук и се разбърква, за да се получи графен разтвор, имащ концентрация от 0.05 mg / ml до 0.5 mg / ml, а графенът е равномерно покрит върху органичния филтър или водна система чрез филтриране чрез всмукване и След това разделяне на графеновия филм и мембраната чрез механичен пилинг, потапяне или разтваряне на органичен разтворител, за да се получи графен филм, добавяне на електрод към графиновия филм и прилагане на напрежение към него за генериране на топлина. Благодарение на уникалните двуизмерни наноструктури на графен, голямото съотношение и високата специфична повърхност, горепосоченият процес на приготвяне позволява образуването на еднаква проводима мрежа между листовете от графен, 1 ~ 10V) може да доведе до по-висока топлина ,

Къде може да се използва графенът?

Може да носи физиотерапевтично оборудване, лесен за настаняване на топло одеяло, декоративни стенописи ... ... хора в понятието "висок" на продуктите графен, е бърз в ежедневието. 8 pm, Западен Taihu науката и технологиите Индустриален парк в Wujin Xintiandi Plaza, "графен продукт ден опит" дейности, парк повече от 10 grafhened предприятия донесе повече от 30 вида цивилни продукти.

Вестник на графенската живопис, графинска интелигентна гривна, много читатели изразиха силен интерес. Вчера опит дейности, сцена, пълна с хора.

Репортери на сцената, за да видите, графен интелигентна физическа терапия талията, графин интелигентни костюми и коляно подложки, изолация Купа, вътрешно отопление живопис, нова възглавница и други ежедневни нужди, предефинират "топли продукти". Сред тях графен отопление боядисване 3 секунди може да се отоплява, 10 секунди има ясна чувство за топлина, 10 квадратни метра зима на закрито само парче Графен отопление боя и повече от половината от електричество, спестено от климатик. Yi Si нови материали технологии Ко ООД официално каза, графен живопис, използвайки обичай начин, в съответствие с потребителските изисквания, направени пейзаж живопис, сватба или билбордове, всеки в съответствие с размера на цената от 800-2000 юана.

Екранът на графинската възглавница за дома, автомобилната възглавница, вътрешната към топлато одеало и т.н., се използват за литиева батерия за отопление, може да бъде USB интерфейс за зареждане, безопасен и добър, лесен за миене, предназначен за заседни крайници, Отопление, Дългосрочно управление и дизайн на други хора. Вграден в топлината на суровините, от града на двумерния въглерод, шестият елемент на предприятията за производство на графен.

Графенът е най-светлият и най-тънкият, най-добрата проводимост и топлопроводимост на материала, дебелината на само сто хиляди от косата, силата може да достигне 200 пъти стоманата, отоплението и отоплението в областта на очевидните предимства. Град през 2011 г., за да се създаде първата вътрешна платформа за проучване на графен - Jiangnan graphenen институт, сегашната събиране на графен материали и надолу по веригата прилагане на 69 предприятия, първоначалното формиране на пълна промишлена верига. В сензорен екран с графени кабели, супер кондензатори, оборудване за износване и други приложения надолу по веригата са на водещото ниво. Следващата стъпка, градът ще бъде изборът на грахейн 2-3 индустриални посоки, възможно най-скоро в низходящите приложения от висок клас, големият пазар да търси нови пробиви.

На същия ден Агенцията за информационни агенции на Китай Синхуа често е издала "Ръководство за иновации и предприемачество в Графен" (2016 г.), подчертава, че чрез индустриалната верига за иновации за съвместна работа, така че разработването на графенни материали и приложения надолу по веригата по-тясно интегрирани приложения.