Окачване с графен оксид

Окачване с графен оксид
Чат сега
Информация за продукта

1 , Тип : SE3122 , SE3522 , SE3521

2 , ХАРАКТЕРИСТИКИ

( 1 ) Бъдете богати на кислородсъдържащи функционални групи, като хидроксилна група, карбоксилна група и епокси група.

( 2 ) Може лесно да бъде присаден или модифициран за in situ полимеризация или интеграция с полимерни композити, поради което се отличава добра електрическа и топлопроводимост, както и механично усилване на матриците.

( 3 ) SE3122 и SE3522 имат добра дисперсия във вода , с единична скорост > 90% , която може да се разтваря с вода чрез леко разбъркване . След третирането SE3521 ще има същата дисперсия на вода като SE3122 и SE3522.

3 , ПРИЛОЖЕНИЯ

Използват се за полимерни композити като пластмаса, смола, каучук, композити от влакна, а също и за анодни и катодни материали от литиево-йонни батерии, графичен термопроводящ филм и зареждане с катализатор.

4 , СПЕЦИФИКАЦИИ

Тип

Спецификации

Външен вид

Твърдо съдържание ( % )

Размер на частиците ( D50 = μm )

рН

PH контролен метод

Packaginga

Marks

SE3122

Черна суспензия

0.8% ± 0.2%

10 ± 2

≈1.8

Използвайте основи като : NaOH, KOH и амоняк (препоръчваме на клиента да се адаптира)

1L , 3L , 5L , 20L , 200L , 1Т запечатан цев

стабилен

SE3522

Черна суспензия

1% ± 0.2%

2.3 ± 0.2

≈1.8

стабилен

SE3521

Кафява суспензия

6.5% ± 0.5%

2.5 ± 0.5

≈0.5

Layered

5 , РАБОТА И СЪХРАНЕНИЕ

Носете подходящо защитно облекло и ръкавици за безопасност, за да избегнете директен контакт с тялото. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте в плътно затворени контейнери с 6 месеца срок на годност, препоръчително е да ги използвате възможно най-бързо след отварянето им. Откритата за дълго време ще доведе до: повърхността на дисперсионния филм; Адсорбцията на замърсявания от прах във въздуха ще промени съдържанието на твърдо вещество, рН, чистотата и други физични свойства ; Предложената температура на съхранение е 5-35 ° C, когато температурата е твърде висока, водата ще се изпари и барелът ще се разшири, което ще Оказва влияние върху твърдото съдържание на продукта, но няма да повлияе на характеристиките на самия продукт ; Да се избягва силен редуциращ агент и горива.

6 , ТРАНСПОРТ

Неограничени стоки. Избягвайте слънчево излъчване, дъжд, изтичане и етикети. Хвърлянето е забранено. Заредете и разтоварвайте внимателно, за да ги предпазите от повреда. Стойте далеч от източници на запалване или топлина. Не може да се транспортира с корозивни материали.

Коментар: Спецификациите на продукта могат да бъдат направени по желание на клиента.

Шестият елемент Inc е един от най-високо ниво производители и доставчици на суспензия от графин оксид, както и професионална компания и фабрика, добре дошли да внасят графинови оксидни суспендиращи продукти от нас.
Запитване